Yhteydenotto

Ota yhteyttä BOSA:n hallitukseen

Meillä BOSA:ssa ollaan jostain syystä kiinnostuneita siitä mitä ihmiset meistä ajattelevat ja siksi tehtiinkin tällainen hieno yhteydenottolomake. Jos on itkua tai iloa, me otamme vuodatuksen vastaan ja varsinkin silloin kanssa, kun ei ole mitään asiallista sanottavaa. Hitto vie, heitä vaikka puujalkavitsi jos siltä tuntuu! Parhaita kommentteja, ehdotuksia, juttuja ja avautumisia palkitsemme ajoittain tuotepalkinnoin. Anna runosuonen kukkia!

Nimi *

Sähköposti *

Yhteydenoton aihe *

Viesti

Olen osallistunut tai tutustunut BOSA:n tapahtumista seuraaviin:
OlutiltoihinSmurffiviikon tapahtumiinISOjouluunWapputapahtumiinViron ekskursiolleMuille ekskursioilleBOSA on muuten tuttu

Toivon lisää:
ViihdettäAsiaaPienempiä tapahtumiaIsoja tapahtumia

* Tähdellä merkityt kentät pakollisia.

Yritysyhteistyö

Meillä tehdään myös yritysyhteistyötä niin ravintoloiden, kuin yritysten kanssa, jotka haluavat tavoittaa laajan ja yhtenäisen viiteryhmän rennommassa yhteydessä. Yhteistyötä kanssamme ovat tehneet muun muassa Saimaan Juomatehdas, Nokian Panimo, RedBull, Tallink-Silja, Real Snacks, Linkosuo, Juvenes, Jack Link’s, Everyday.fi, Oscar Software, Meltwater News ja lukuisat ravintolat erityisesti Tampereelta. Lue lisää yritysyhteistyö-sivullamme ja ota yhteyttä, kerromme sinulle miten pystymme olemaan avuksi.

Voit myös laittaa sähköpostia suoraan osoitteeseen bosaposti@gmail.com.

line
footer
Copyright Boomareiden Olutseura - BOSA ry, sivujen toteutus Pyry / Regallions