BOSA Beer Party

Click here for info in English!

Tervetuloa BOSA Beer Partyn sivuille! Olemme ainoa harrastekerholähtöinen poikkitieteellinen ryhmä Tamyn edustajistossa. Ryhmämme kuuluu edustajiston kaudella 2016 – 2017 ainejärjestöjen Allianssi-ryhmittymään. Tulevissa 2018 edustajiston vaaleissa meillä on 20 poikkitieteellistä ehdokasta sekä järjestöjen toimintamahdollisuuksien ja kampuksen käytön parantamiseen tähtäävä ohjelma. Tampere3 tulee olemaan uuden edarin tärkein tehtävä ja vakiintuneena poikkitieteellisenä toimijana BOSAlla on pitkä kokemus ja erinomaiset kontaktit hoitaa uuden ylioppilaskunnan käytännön toimintaa sujuvasti uuteen yhteiseen suuntaan. BOSA Beer Party toimii tuttuun Bosamaiseen tapaan hauskasti mutta aikaansaavasti. Meidän kanssa olet myös edarissa Hyvässä Seurassa!

Äänestä täällä: https://vaalit.uta.fi/voting/login.do

Reipas yhteisö ja avoin kampus!

Humoristisesta lähestymistavasta huolimatta otamme opiskelijoiden hyvinvointiin vaikuttamisen hyvin vakavasti. Meillä on 15 vuoden kokemus konkreettisesta poikkitieteellisen yhteisön rakentamisesta. Olemme ehdolla edustajistoon tuodaksemme tämän kokemuksen Tamyn käytettäväksi. Erityisesti yliopistojen yhdistyessä tämän tyyppiselle tiedolle ja kokemukselle on käyttöä korkeimmillakin päätöksenteon tasoilla. BOSAn toiminnan aktiiveina on ollut opiskelijoita kaikista Tampere3-korkeakouluista jo useamman vuoden ajan. Tampere3 on mahtava tilaisuus poikkitieteellisen opiskelijakulttuurin rakentamiseen, sitä ei saa tuhlata osaamattomuudella! Haluamme luoda reipasta ja poikkitieteellistä kampuskulttuuria sekä edistää opiskelijoiden ja järjestöjen toimintaa, viihtymistä ja hyvinvointia paremmalla resurssien ja tilojen saatavuudella.

BOSAn ehdokaslista BOSA Beer Party antaa hyvän kuvan poikkitieteellistä meiningistämme, 20 erinomaista ehdokastamme tulevat peräti seitsemästä eri ainejärjestöstä!

BOSA Beer Party – lisää poikkitieteellistä panemista kampukselle!

Ville Kivini 223

Perttu Rekola 224

Olli Ruotsalainen 225

Anna Taivela 226
Hallintotieteet

Essi Muhonen 227

Tuomas Koivisto 228
Politiikan tutkimus

Tilaa ja resursseja järjestöille!

Nelly Kivinen 229

Salla-Mari Palokari 230

Valeri Helvamo 231
Hallintotieteet

Sabina Nokelainen 232

Ilmo Ilkka 233
Journalistiikka

Aurora Lehtinen 234
Politiikan tutkimus

Hyvinvointia hymyissä suin!

Jarmo Hirvonen 235

Jasmiina Kivini 236

Atte Peltola 237

Benjamin Silvani 238

Otso Klemola 239

Leo Pasti 240

Jenna Honkanen 241
Saksan kieli

Joel Passoja 242
Kauppatieteet

Tiedämme myös miten Tamyssä ajetaan asioita. Edustajistossa tulemme vaikuttamaan Tamyn budjettiin käytännön toimintaa tukevasti, valitsemaan poikkitieteellisesti ja yhteisöllisesti suuntautuneita opiskelijaedustajia poliittisten broilereiden sijaan sekä vaihtamaan pitkän aikavälin toimintaa ohjaavien linjapapereiden puoluepoliittisen unelmahötön konkreettisesti poikkitieteellisyyttä ja hyvinvointia edistäviin tavoitteisiin. Tampere3-asioissa pidämme huolen että käytännön toiminta ja yhteisen tulevaisuuden rakentaminen ei jää hallintohäkkyröiden muotoseikoista vääntämisen jalkoihin.

Muista äänestää kampuksen avoimen ja poikkitieteellisen kehityksen puolesta. BOSA Beer Party.

BOSA Beer Party

International student, this is why YOU should choose BOSA Beer Party: integration and the knowledge of the local student life, traditions, and culture are among the most cherished and important goals of many international students. BOSA has a proven track record for highly enjoyable and engaging events and performances, as we have been organizing various annual events with significant international student participation rates for half a decade. Unlike some others, we do not have separate events designed for international students. Instead we have built our grandest events in such a way as to accommodate international and exchange students, because this provides the best way to fully experience the rich student culture here in Tampere. Our goal is to make the student union (Tamy) spend more resources for these kinds of activities in the future. In general, we work to increase the significance of student organizations in the decisions of the student union, and to reduce the effect of party politics in the arenas of student life. If you agree with these goals, please go vote for BOSA Beer Party!

The upcoming unification with TUT and TAMK is the most important thing on the UTA student union’s agenda next year. As a long established actor on all affected campuses BOSA brings exactly the right kind of experience and contacts to the table that are needed in the current situation.

If you have paid the student union’s (Tamy) membership fee, you are eligible to vote here electronically (30.10. – 3.11.2017 18:00): https://vaalit.uta.fi/voting/login.do?lang=en

BOSA Beer Party:
A vigorous community and an open campus!
BOSA Beer Party – more intricate interdisciplinary action on campus!
Space and resources for student organizations!
Wellbeing with a smile!

line