Yhdistys

BOSA ry on vuoden 2003 tammikuussa poikkitieteellinen ja kansallinen akateeminen olutseura. Koska historia on moninainen, olemme avanneet sitä hieman lisää historiakatsauksessa. Olutkulttuurin edistämisen lisäksi yhdistyksen pyrkimyksenä on luoda poikkitieteellisiä kontakteja opiskelijayhteisössä, sillä BOSAn jäseneksi voivat liittyä minkä tahansa ylioppilaskunnan jäsenet ja jäsenyyttä on mahdollista jatkaa myös valmistumisen jälkeen. Jäsenkuntamme onkin varsin lavea aina valmiista ekonomista teekkariin ja humanistiin asti! Järjestämme toimintaa useammilla paikkakunnilla, aina jäsenistön toiveiden mukaisesti. Jäsenistömme ulottuu Rovaniemeltä Helsinkiin ja Turusta Lappeenrantaan ja jäseniä on tällä hetkellä noin 750.

BOSA ry järjestää monipuolista, jäsenistön toiveiden mukaista toimintaa ympäri vuoden. Toimintamme kulmakiviä ovat säännölliset olutillat, erilaiset tapahtumat, oluen paneminen sekä ekskursiot, joista vuosittain ainakin yksi suuntautuu ulkomaille. Mikset sinäkin siis jo liittyisi hyvään seuraan?

Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta

Boomareiden Olutseura – BOSA ry:n tarkoituksena on kehittää ja edistää olutkulttuuria Tampereen yliopiston opiskelijayhteisössä ja kehittää juomatottumuksia kultivoidumpaan suuntaan. Yhdistyksen pyrkimyksenä on myös oluen yleisen maineen parantaminen eurooppalaisempaan suuntaan. Tarkoituksensa toteuttamiseksi BOSA tutkii oluen valmistamiseen liittyviä seikkoja, niiden vaikutuksia oluen makuun ja koostumukseen, sekä oluen nauttimiseen liittyviä seikkoja yleisesti. Yhdistys pyrkii luomaan kontakteja alan teollisuuteen ja muihin yhdistyksiin. BOSA järjestää jäsenilleen retkiä, ekskursioita, matkoja, juhlia, saunailtoja, ravintolavierailuja, maistelu-, keskustelu- ja sivistystilaisuuksia. Yhdistys tukee myös jäsenistön liikunnallisia pyrkimyksiä sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia järjestämällä liikunta- ja urheilumahdollisuuksia. Lue lisää yhdistyksen tapahtumista tästä.

Lue tästä yhdistyksen säännöt kokonaisuudessaan

Yhdistyksen logot ja muu materiaali käytettäväksi

Tiesitkö? BOSA:n historiaan mahtuu paljon värikkäitä tapahtumia ja ihmisiä. Lue tästä lisää niistä!

BOSA ry:n hallitus

Boomareiden Olutseura – BOSA ry:n hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa ja sinne hakeutuu usein ansioituneet sekä aktiiviset tekijät. Hallituksen tittelit ovat vapaamuotoisia, mutta sitäkin sitovampia. Pestin hyvästä hoidosta saa CV-merkinnän ja jouluna suklaata, koko ajan on olutta. Hallituspestit eivät tuo kuormaa yhdelle liikaa, kun väkeä on kuin pipoa ja intoa löytyy. Tule mukaan tekemään mitä lystäät!

BOSA:n hallitus 2018

Hauska Bosasetä (Kaiken ruhtinas ja Bosan ylivaltainen omistaja).

Essi Muhonen (Puheenjohtaja)
Sabina Nokelainen (VPJ & Viestintävastaava)
Jasmiina Kivini (Talousvastaava)
Jarmo Hirvonen (Yrityssuhdevastaava)