Smurffisivu

 

BOSA järjestää Boomin ekavuotisille eli kaikille rakkaille smurffeille ohjelmaa Smurffiviikkojen aikana. Suurin osa smurffeista myös tavallisesti liittyy BOSA:n jäseneksi heti smurffiviikoilla, jotta on oikeutettu pääsemään mukaan kaikkiin tapahtumiin, etujen piiriin ja yksinkertaisesti siksi, että niin on tapana. Jäsenyyshän on kestojäsenyys, joten sitä ei tarvitse tulevina vuosina uusia. Jäsenenä saat ensimmäisen haalarimerkkisi sekä lähes yhtä mahtavan jäsentarran. Muista pitää merkistäsi hyvä huoli, sillä se on arvostetuin ja tunnetuin haalarimerkki mitä tulet kantamaan haalareissasi vielä monta vuotta. Varaa käteistä ja nappaa BOSA:n edustajaa hihasta, hän on sinua varten. Jos et pääse hankkimaan omaa jäsenyyttäsi tapahtumassa, voit liittyä jäseneksi myös tästä tai hoitaa sen Boomin toimistolla (vain käteinen).

Vuoden aikana BOSA järjestää kaikenlaista tapahtumaa aina ulkomaan ekskursioista olut- ja siideri-iltoihin sekä sitseihin, Tiedotamme jäseniämme myös jäseneduista. Niistä voit malttamattomana lukea myös lisää täältä.

 

BOSA ja Smurffiviikot

BOSA on ollut Smurffiviikoilla mukana kautta aikain ja niin toki tänäkin vuonna. Tutustu toimintaan ja löydä itsesi hyvästä seurasta, sillä tämä julkinen salaseura on Boomin alayhdistysten helmi.

Tule mukaan tapahtumiin ja koe opiskelijaelämä parhaimmillaan!

Smurffiviikkojen aikataulut päivitetään elokuun aikana tälle sivulle. Älä unohda katsoa viikkojen parhaat annit!

 

Nyt voit tunnustaa väriä!

Koska keltainen on cool, kannattaa tunnustaa väriä! BOSA:n virallisia paitoja saa 15 euron hintaan. Ohjeet haalarimerkkien käyttöön sivun alla.

 

Merkit

Jäsenmerkin pitämiseen on oikeutettu vain BOSA:n jäsen ja tuon merkin saat jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Bosan talismaani on niin harvinainen merkki, että jos näet sellaisen tai ennen kaikkea jos saat sellaisen, on kaikki toimintasi suojattu. Jokainen Bosan talismaani on Hauskan omakätisesti “siunaama”.