Hallitushaku

Minäkin haluan olla kova tyyppi!

[one_half]Koska harva meistä aiemmista toimijoista tuli BOSA:an näiden asioiden takian, mutta on nimenomaan pysynyt useampia vuosia kelkassa mukana juuri näiden asioiden takian, halusimme välittää tämän myös sinulle. BOSA on enemmän hauskaa, vähemmän vastuunkantoa. Ja tämän kertoo kokemuksen syvällä rintaäänellä monta vanhaa opiskelija-aktiivia, jotka tahtovat olla toiminnan ytimessä, mutta keskittyä olennaiseen. BOSA:n pestit ovat hyvin vähän toimintaa rajaavia, sillä meillä kaikki pääsee tekemään kaikkea. Ratkaisevat tekijä ovat omat kiinnostuksen alueet ja se oma osaaminen. Toiset ovat meillä löytäneet omat vahvuutensa ja toiset etsivät vielä niitä, mutta jokaiselle löytyy jotain. PS. Haemme myös kiinnostuneita mukaan kanssamme järjestämään BOSA:n kymmenen vuoden taipaleen kohokohtaa, BOSA 10 YEARS Annual Ball!:ia aka vuosijuhlia.

[/one_half] [one_half_last]

Hei! Minua saattaisi kiinnostaa!

Nimi:

Sähköposti:

Ainejärjestö:

Erityisesti kiinnosti:

Mitä tahtoisin BOSA:lta?

[/one_half_last]

Mitä konkreettista tulet BOSA:sta saamaan?

[one_half]

 • Oikeus käyttää himoittua valkoista BOSA:n takkia
 • Keltaisen paidan läpi elämän
 • Tutustut Hauskaan Bosasetään
 • Aito kosketus liike-elämään[/one_half]

[one_half_last]

 • Smurffiviikot all over again
 • CV-merkinnän osaamisalueeltasi
 • Parhaan seuran opiskelijarientoihin

Ja tietenkin hallitus aina palkitaan… [/one_half_last]

Osaamista opintojen tueksi

BOSA MTV3:n etusivulla (klikkaa isommaksi)

Vaikka BOSA pintapuolisesti vaikuttaisi vain hauskalta aktiviteetilta ja juomakulttuuriin keskittyvältä touhulta, on toiminnalla juuret syvällä kauppatieteissä. Oli kyse sitten papereiden pyörittelystä, markkinoinnista tai organisaation kehittämisestä, pääsee tässä hyödyntämään oppimaansa käytännössä. BOSA:n jälkeen sinulla on taas pari uutta työkalua työelämään.

BOSA on viime vuosina kunnostautunut erityisesti brändäämisen, tuotteistamisen ja markkinoinnin saralla. Seuraavia haasteita ovat organisaatiokehitys ja talouden kehittäminen uusien varainhankintakanavien muodossa.

BOSA:n panimomestari sivun jutussa Iltalehdessä

Esimerkkeinä pienistä saavutuksista voitaneen sanoa, että Suomen parhaan olutravintolan tiskiltä löytyy BOSA:n kunniakirja ja uutisotsikoissa paistateltiin 2010 MTV3:n etusivulla ja Iltalehdessä. Osaamisen puolesta panimomestariamme haastateltiin asiantuntijana kokonaisen sivun verran Iltalehteen 2011. Tämä kaikki osaaminen on BOSA:ssa hankittua. Eikö olisikin hienoa olla edes jossain paras? BOSA on.

Tulevaisuuden osaajia ei synny pelkästään koulun penkiltä, vaan kipinä on etsittävä käytännön tekemisestä. BOSA tarjoaa sinulle kipinöitä kerrakseen ja hyvän porukan itsensä löytämiseen!

Aitoa verkostoitumista hauskanpidon lomassa

Panimomestari Ruotsalainen verkostuneena BOSA:n Oktobereilla

BOSA:n hallituksen pieniä velvollisuuksia on nähdä opiskelijatapahtumia ympäri Suomen, sekä Boomin että muiden järjestäjien. BOSA kutoo verkkojaan ympäri Suomen ja esimerkkinä voi näyttää, että BOSA:sta vaikuttuneina Vaasan Warrantilta löytyy nyt Olutseura WOSU ja Turussa on jo jonkin aikaa vaikuttanut Olutseura Pintahiiva. Vielä muita kaupunkeja mukaan odotellessa, aiomme tehdä vaikutuksen taidollamme pitää hauskaa myös jatkossa.

Opiskelijatoiminta koukuttaa kavereiden vuoksi. BOSA on ansainnut ja löytänyt paikkansa opiskelijapiireistä, ja meidän ollessa aidosti poikkitieteellinen yhdistys, verkostoidumme aidosti muidenkin kuin vain omiemme kanssa. Bosalaisena saa kavereita aina teekkarista humanistiin ja kauppatieteilijästä lääkäriin. Olut ja juomakulttuuri yhdistää ihmisiä yllättävän helposti.

Meistä tykätään Tampereella ja muualla. Syy on siinä, että olemme aidosti avoimia ja kunnioittavia poikkitieteellisyyttä kohtaan. Siksi meillä onkin ehkä moninverroin hauskempaa, sillä olemme kotonamme seurassa kuin seurassa.[/tab]

 

Hallitustyöskentely

Pari BOSA:n hallitusherrasmiestä Boomin kiertoajelulla

Mitä sitten BOSA-hallituksen arki on? Se on yhtä juhlaa! BOSAn hallitus kiertää tapahtumia rekryämässä uusia ihmisiä riveihinsä, järjestää omia tapahtumia ja tietenkin tekee BOSAa maailmalle tunnetuksi. Tehtävämme on koko ajan miettiä päräyttävämpiä juttuja joilla voimme ällistyttää kanssaopiskelijoitamme ja siinä ohessa järjestää myös hienoa tapahtumaa lempijuomiemme parissa tai välillä jopa ilman. BOSA on aina oma ainutlaatuinen silmäänpistävä porukka, joka hakeutuu huomion keskipisteeksi hinnalla millä hyvänsä, mutta yleensä vain hyvässä.

Hallitus ei vie samaan tapaan aikaa kuin ainejärjestöhallitus. Kokoustamme noin joka toinen viikko, tarpeen tullen useamminkin. Yleensä hallitus lähtee kokonaisena tapahtumiin, mutta pahaa silmää ei tule jos aina ei pääsisikään. Kaikki tekee sen verran mitä itse pystyy ja venyttää itseään huippusuorituksiin. Velvollisuus ei ole muuta kuin viihtyä!

 

Näin haet mukaan

[one_half] BOSA pitää syyskokouksen marras-joulukuun taitteessa, jolloin uusi hallitus valitaan ja kiinnostuneet saavat astua esiin. Nappaa vaikka kaveri mukaan ja kaksin aina kaunihimpi, ei tämä yksilösuorittamista ole alunperinkään. Täytä allaoleva lomake ja tuo kiinnostuksesi esiin, se on jo puoli ruokaa. Ja tämä ei sido mihinkään, pidämme vain sinut ajan tasalla ja juttujen keskiössä.

Yleishallinto

 • Puheenjohtaja (CEO)
 • Varainhoitaja (Chief Financial Officer)

Markkinointi ja tapahtumasuunnittelu

 • Tapahtumasuunnittelija
 • Markkinointisuunnittelija
 • Tiedottaja / Markkinointifasilitaattori
 • Yritysyhteistyövastaava

Olutkulttuuri (myös siiderit ja muut tuotteet)

 • Panimomestari
 • Panimokisälli

[/one_half] [one_half_last] BOSA:n pestithän ovat hyvin vähän toimintaa rajaavia, sillä meillä kaikki pääsee tekemään kaikkea. Ratkaiseva tekijä on omat kiinnostuksenalueet ja osaaminen. Toiset ovat meillä löytäneet omat vahvuutensa ja toiset kehittävät niitä. Itse pestien kuvaukset vaihtelevat tekijän mukaan, mutta sinä teet pestistäsi oman näköisen, käytät tai olet käyttämättä vanhoja kikkoja ja keksit pussillisen uusia jos planeetat osuvat kohdalleen.

Vaatimukset

 • BOSA:n jäsen (voit myös liittyä ihan tätä varten)
 • Aito halu olla mukana tekemässä
 • 50% hallituksen jäsenistä tulee olla Boomi ry:n jäseniä

[/one_half_last]