Olut- ja siideri-illat

BOSA järjestää noin kuukausittain olutiltoja yhteistyössä Gastropub-ketjun kanssa. Iltojen aikana perehdymme jonkin teeman oluisiin asiantuntijan johdattelemana ja käymme läpi näihin oluisiin liittyvät kulttuuriset sekä valmistuksessa olennaiset tekijät.

Usein asiantuntijanamme vierailee televisiostakin tuttu ravintoloitsija ja olutguru Sami LappalainenSami Lappalainen on tamperelainen ravintoloitsija ja yrittäjä. Hän on mukana mm. Gastropub Tuulensuussa, Vinoteca del Piemontessa ja O'Hara's Freehousessa, Gastropub Prahassa, Gastropub Sohossa ja Gastropub Nordicissa. Lappalainen on työskennellyt vuodesta 1989 lähtien lukuisissa ravintoloissa pääasiassa Kuopiossa ja Tampereella, sekä toiminut yksityisenä myyntiedustajana mm. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalle ja Suomen Mercus Oy:lle (nykyinen Malty Oy)., mutta tähtinä nähdään myös muita Gastropubien asiantuntijoita. Tavallisimmin vietämme olutiltoja Gastropub Tuulensuussa Gastropub Tuulensuu on tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuisto 23:ssa. Erikoistunut belgialaisiin oluisiin, portviineihin, tummaan rommiin ja samppanjaan. Gallialaistyylinen keittiö. Varastossa yli 150 erilaista olutta., mutta olutillan teemasta riippuen, saatamme tutkiskella oluita myös esimerkiksi Gastropub Nordicissa tai Gastropub O’Hara’sissa. Siideri- ja viini-illat usein nautiskelemme Gastropub Inezissä.

Olutiltojen kustannukset ovat painettu alas, jotta olutharrastus ei rasita kevyempääkään kukkaroa. Olutillat kustantavat BOSA:n jäsenille vain 10 euroa / setti, johon kuuluu 4-7 tuotetta teemasta riippuen.

Seuraavaksi

Ei tapahtumia
Lue myös aikaisemmin nautiskelluista oluista blogistamme!

blogikuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *