Liity seuraan!

BOSA Facebookissa

Olemme Facebookin ja tokihan myös Twitterin kuningas! Kaikki karjahduksemme kuulet parhaiten ensin sosiaalisessa mediassa, joten seuraa pysyäksesi kartalla. Lisäksi BOSA:n oma kevytkenkäinen ja viihdyttävä hahmo, “Hauska Bosasetä on BOSA:n hahmo, jonka kautta tulee hieman epävirallisemmat jutut ja tarinat. Bosasetä ei spämmää tai kiusaa, vaan on asiattomasti asialinjalla!” Hauska Bosasetä on myös halukas ottamaan uusia kavereita, joten laita pyyntöä!

Liittyminen BOSA ry:n jäseneksi

BOSA ry:n jäseneksi voit liittyä helposti.  Jäseniksi kelpuutetaan kaikki, vaikka suurin osa tapahtumista on suunnattu enemmän opiskelijoille. Jäsenyys oikeuttaa vaihtuvien etujen lisäksi ekskursioihin, olutiltoihin, tuotteidemme nauttimiseen ja tietenkin hyvään seuraan, joista kaikilla on oikeus kantaa komeinta jäsenmerkkiä päällä maan. BOSA:ssa opit niin gastronomiaa, kuin verkostoitumistakin!

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys (ns. ikijäsenyys) kustantaa 5 euroa. Se oikeuttaa sinut osallistumaan BOSA:n tapahtumiin, ensiluokkaisiin kontakteihin ja mahtavaan jäsenhaalarimerkkiin!

Jäsenmaksun voit suorittaa käteisellä hallituksen edustajalle joka kirjaa sinut jäseneksi. Voit myös maksaa jäsenyyden suoraan BOSA:n pankkitilille.


Saaja: Boomareiden Olutseura ry

Tilinumero: FI7311463001060463 (Nordea)

Viitenumero: 1038

Summa: 5 euroa


Tilille maksettuasi, saat jäsenhaalarimerkkisi seuraavassa tapaamisessa tai tapahtumassa nykäisemällä hallituslaista hihasta. Tapahtumiin olet joka tapauksessa tervetullut heti liityttyäsi jäseneksi. Voit jäseneksi täyttämällä kaavakkeen ja ikijäsenyytesi aktivoituu kun olet maksanut jäsenmaksun tilille. Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi

Nimi*

Sähköposti*

Kaupunki*

Ainejärjestö*

Ehdotuksia / kysymyksiä / palautetta?

Listatkaa minut BOSA:n jäseneksi ja
olen maksanut tai maksan viipymättä jäsenmaksun tilille.

Tähdellä (*) merkityt kohdat tulee täyttää.