BOSAn Wappu Road Trip 2016

lauantai 23.4.2016 klo. 13:00

*********************************************
Mitä: Kierrellään ja kaarrellaan aka Wapun paras ja ainoa virallinen – BOSA:n WRT
Missä: Ympäri Pirkanmaata
Milloin: Lauantaina 23.4. lähtö klo. 13
Mitä maksaa: 17 € BOSAn jäsenille 20€ ei-jäsenille. Hinta sisältää bussiseikkailun, matkaevästä ja loppumeiningit.
ILMOITTAUTUMINEN: Sähköinen ilmoittautuminen WappuRoadTripille aukeaa maanantaina 11.4. klo 12.00. Linkki sitovaan (!) ilmoittautumiseen ilmestyy tapahtuman facebooksivuille
*********************************************

Tamyn monipuolisten wappuviikkojen kovin tapahtuma tulee taas isosti, kauniisti ja rohkeasti. BOSA vie bussilasteittain opiskelijoita tutustumaan Pirkanmaan syvään päähän. Viitenä edellisvuonna loppuunmyyty WRT on wapun ja koko kevään tapahtumista se bussi, jota ei kannata missata!

Satamäärin opiskelijoita sulloutuu busseihin Tampere-talolla, mistä lähdetään possujunassa teille tuntemattomille, Pirkanmaan sydänmaille. Haalarikansa on näillä main jokseenkin tuntematon rotu, mutta alkuperäisväestö on perinteisesti ylittänyt ennakkoluulonsa ja suopeasti tarjonnut bussimatkalaisille sulojaan. Busseissa ei ainoastaan istuta, matkalla on myös pysäkkejä. Nämä mysteerikohteet ovat ennakkon salaisuuksia ja osallistujille nämä selviävät vasta tien päällä. Eihän se ole reippaita reissaajia ennenkään haitannut: kaverit ja ilojuoma pitävät ihmisen tyytyväisenä. Yhteistyökumppanimme Saimaan juomatehdas http://www.saimaanjuomatehdas.fi/ takaa, että nestehukka ei heti hyökkää päälle ja toisaalta Red Bull varmistaa, että retkikuntaa tauoilla tanssittaa.

Omia juomia voi toki ottaa vielä tarjoilujen lisäksi, mutta paljastettakoon että matkanvarrella on anniskeluravintoloita, joilla tankataan raskasta reissua varten. Lisäksi maisteltavissa on luonnollisesti BOSA:n omia tuotteita, paluun tekee mm suosittu siideri. Dresscode on haalarit+kaikkea kivaa vappuhenkistä.

Lipun hinta siis 17/20 euroa, sisältäen matkat, evästä ja jatkoilut.


Pirkanmaa
Pirkanmaa , Pirkanmaa

Kartta latautuu...