Jäsenedut

Bosan kanssa hyvää tuottamassa

 

Lisäksi jäsenille aivan mahtavat jäsenedut:

Bosa on uudistanut jäsenetuohjelmansa ja tarjoaa jokaiselle jäsenelleen parhaat edut, joita vain Hauskan neuvottelutaidoilla voidaan saada aikaiseksi. Bosan jäsenetujen piiriin pääsee liittymällä Bosan jäseneksi meidän järjestämissämme tapahtumissa, tai kysymällä apua lähimmältä valkotakkiselta. Useimmat valkotakkiset jopa puhuvat! Tällä hetkellä jäsentaroukset ovat:

Gastropub Tuulensuu: Tuulensuun omatuontiolutpullot -1 €
Tapas Bar & Sidreria INEZ: normaalihintainen viinipullo -5 €
Bar Bertel: kaikki viinit -20 %, iso hanajuoma pienen hinnalla, tapahtumailloissa yllätysetu
Deli 1909 & Wine Bar: normaalihintainen viinipullo -10 €
Gastropub Kaleva: normaalihintainen viinipullo -10 €, Leffet -1 €
Burger Bar the Bull: Aperol Spritz 5 €
Bookers Bar: Beer & Bagels: Finlandiasahti 75 cl 10 €
Gastropub Nordic: Nordic Breweryn ja Laitilan Wirwoitusjuomatehtaan isot tuopit -1 €
Gastropub Praha: iso Ferdinand-hanaolut 5,80 €
Kievari Kahdet Kasvot: rommikola 5 €

Yläpuolella oleva kortti on niin eksklusiivinen, että sitä saa useimmat katsella vain tällä sivulla. Kansalle Bosa tarjoaa jäsentarran opiskelijakorttiin. Jäsentarran tulee olla kiinni opiskelijakortin etu- tai takapuolella, sillä jäsenedut ovat voimassa vain ja ainoastaan voimassaolevan opiskelijakortin kanssa. Hauska suosittelee siis jatkamaan opiskelua pitkään ja pitämällä huolta, että Bosan iki-ihanan ja ikuisen tarran lisäksi myös vuositarra on aina kohdallaan. Näin teitä ei käännytetä upeiden etujen luota pois.

 

Kansanmallin tarra, joka juuri mainitusti opiskelijakorttiin tulee, näyttää juuri tältä. Tarrassa on kuuluisa, suorastaan legendaarinen vasemman hihan koriste. Bosan logo.